LILI'S KITCHEN

LILI'S KITCHEN Met liefde gemaakt, zodat het heerlijk smaakt

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 110 beoordelingen
9 dec 2019 om 13:12 Heerlijk eten wederom. Tevreden klant hier.
9 dec 2019 om 4:16 nasi kipsate lekker like always. Zou wel bakje satesaus bij moeten standaard, moet er steeds een bijkopen das wel jammer voor 12,50. Gewoon optijd wel. Raad aan om salade in apart bakje te doen ipv op de nasi te leggen, word erg slap door de warme nasi
30 nov 2019 om 0:47 In 1 woord kort samengevat: GADVERDAMME!!! Eten heeft gezwommen in zout kousenband proef te naar vis buikklachten en niet door de pittigheid. Totaal niet aan te raden wel echt lef hoor dat jullie deze kwaliteit durven te leveren.. ga zo door
28 nov 2019 om 10:52 Top bezorger
10 nov 2019 om 21:45 Eerste x hier, super lekkere bakkeljauw met nasi gegeten. Zag er ook goed verzorgd uit ! Een nieuwe klant erbij
8 nov 2019 om 21:20 Super snel bezorgd Eten zag er mooi verzorgd uit En t was heerlijk!
8 nov 2019 om 9:59 Zeer grote portie’s alleen viel het tegen. Roti kip kregen we droge borstfilet gemengd met kipstukken.Bbq kip met bami,kip aangebrand en bami rook verbrand,dit komt door een vlam te creeeren in de wok met water en olie tijdens het wokken.Ben 23jaar kok
6 nov 2019 om 14:09 Vond het waardeloos! Stond ook dat ik 3 stukken bbq Kip zou krijgen, maar kreeg maar 2 kleine en vond de kip een beetje rauw. Toen ik belde werd er niet opgenomen. Was geen 23€ waard!
3 nov 2019 om 20:45 Zondag, slecht weer, dus begrijpelijk dat het later werd, maar persoonlijk ben ik het "de bezorger is nét weg" excuusje (en dan nog 30-45 minuten moeten wachten) echt heel erg beu. Bezorger was niet behulpzaam, eten was lauw tot koud. Jammer. Sl
1 nov 2019 om 20:17 Oudere man kwam binnen 45min op een ijskoude nacht met een vriendelijke lach het eten brengen - respect. Het eten was meer dan ik had verwacht en lekker ook (telo kip/bara kip).
30 okt 2019 om 0:56 Bestelling was aan de late kant. Het eten was koud en ook niet wat ik had besteld. Ik kreeg een roti rol met kip, maar had besteld en betaald voor een roti rol bakkeljauw.
27 okt 2019 om 9:02 Ja man tantoe spang :). Die chaps was echt lekker hoor. Snelle levering ook nog. Tevreden klant hier